NOTE Door mijn aanstelling bij Aeres Hogeschool Almere als teamleider en docent ben ik niet meer actief op deze website. Wil je actuele zaken zien, check dan mijn LinkedIN profiel

Circulair Enkhuizen - Plastic Fantastic

Cinema Enkhuizen organiseert samen met Gemeente Enkhuizen en Enkhuizer bedrijven drie avonden over duurzaamheid. Op 3 februari in samenwerking met het Enkhuizer bedrijf Pipelife, een van de grote leveranciers van kunstofleidingsystemen in de wereld.

Lees meer »

Individueel Zwermen

Op het grooste kennisfestival van Noord-Nederland geef ik een inspiratielezing over Individueel Zwermen in Slimme Circulaire Steden en wat dat betekent voor het dagelijks leven van mensen en de betekenis voor organisaties.

Lees meer »

Wonderlijke getallen

Boeiend boek! De auteur Theo Arosius verkent op een verhelderde wijze hoe ver de Egyptenaren waren in hun wiskundige kennis en inzichten. En dat zij die kennis op een bijzonder mooie manier hebben verwerkt in kunst en bouwwerken (zoals de piramides van Gizeh).

Lees meer »

Geo Prestige Award 2018

Als bestuurslid van GIN (Geo Informatie Nederland) mocht ik op het GIN gala de publieksprijs uitreiken aan Roelof Boekhold.Lees hier meer over de geo-prestige award en hier over het gala.  

Lees meer »

Smart City 2018

Op 29 september 2018 is al weer de 3e editie van het Smart City Event! Ik ben er trots op dat ik ook dit jaar weer dagvoorzitter en moderator mag zijn. 

Lees meer »

Zo maak je een appartement energiezuinig

Sinds april 2018 is ons appartement gasloos. Tros Radar Extra heeft in de documentaire (tweeluik) 'Van Gas Los" over de energietransitie aandacht besteed aan onze woning, vanuit de insteek: wat kan je nu zelf al doen. Erica en ik zijn trots op onze duurzame pioniersgeest >> 

Lees meer »